Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Ring til Edge-Team+45 70 200 392

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

Rasmus Harvits

Application Engineer
T70 20 03 92
Emner

Invester i innovation for at øge rentabiliteten: Mulighed for Olie og Gas succes i et ”down” marked…

25/10/2016

Invester i Innovation for at øge rentabiliteten: Mulighed for Olie og Gas succes i et ”down” marked…

Dagens olie og gas landskab har ændret sig dramatisk. Selvom geologisk teknologi har skabt forbedringer til det punkt at boring er gået fra en hit-or-miss mulighed til nu ”primært rammer” har andre økonomiske faktorer - inklusiv langt større global konkurrence og øget boreomkostninger - resulteret i en overflod af olie og gas på den globale skala og kørt priserne ned betydeligt. Prispres på kulbrinter har vist sig at være en reel game changer for industrien, på grund af de større omkostninger forbundet med at få adgang til olie og gas på ”svære og hårdere at nå” dybere lokationer.

Når olie- og gasindustrien borede relativt lavvandede konventionelle brønde, var upfront boreomkostningerne forholdsvis lave. Nu må industrien bore mere end 1,5 km. under jorden - og derefter bryde sub-overfladens skiferformationer til at frigive olie eller gas, gennem en proces kendt som hydraulisk frakturering eller "fracking" - eller gennemstrømme op til 1,5 km. af havet for at kunne påbegynde boring af en brønd. Kort sagt, når man kombinerer de langt større omkostninger der er forbundet med at nå de dybere olie- og gasforekomster, med de lave priser på kulbrinte – så strammer profitten ind og lægger pres på alle der producerer udstyr til at støtte industrien.

Med konkurrence der eksploderer på verdensplan og overforsyning der undertrykker brændstofpriser, er alle operationelle dele af virksomheder på olie- og gasmarkedet - ikke bare forskning og produktionsgiganter, men dem der driver forretning på alle niveauer i processen - blevet utrolig meget mere omkostningsfølsomme. Dette krævende økonomiske miljø placerer nærmest en præmie på produktivitet og belønner virksomheder, der er i stand til at forkorte deres designcyklus, skære i deres udviklingsomkostninger og konsekvent fremstille produkter af allerhøjeste kvalitet – og for hvem en integreret 3D design og teknik platform er absolut nødvendig.

Selvom de nuværende forhold på markedet for olie og gas kan virke skræmmende, kan du overvinde disse udfordringer og forbedre din organisations rentabilitet ved at udnytte SOLIDWORKS integreret palette af 3D design og tekniske løsninger, til at strømline dine udviklingsprocesser og skabe banebrydende design.

Ud over at dele 5 SOLIDWORKS succes brugerhistorier, forklarer ”The White Paper” her hvordan "Øget rentabilitet ved Olie og Gas Boring samt Produktion" kan bruges som integreret tilgang for 3D-design og teknik til:

  • Design udstyr hurtigere og mere præcist, ved at kombinere 3D CAD, PDM og MBD.
  • Skær ned på udviklingsomkostninger ved at identificere og løse eventuelle problemer gennem in-CAD virtuel tests.
  • Forbedre din kvalitet, undgå ”ud af huset” fejl ved at kontrollere designrevisioner, fjern problemer før de sker og fang de rette problemer og mangler med SOLIDWORKS Inspection.
  • Kommuniker effektivt med leverandører, partnere og kunder ved at eliminere behovet for dataoversættelser og filkonverteringer.

Læs ”The White Paper” i dag og lær hvordan du kan udnytte en integreret designtilgang, til at øge dine forretningsresultater selv i et ”down” marked.

Næste kurser

SOLIDWORKS Simulation Standard
09. October 2017, Sorø
SOLIDWORKS Essentials (grundkursus)
10. October 2017, Middelfart
Edgecam 4/5 Axis Simultaneous Milling
16. October 2017, Sorø

Nyt fra bloggen

Nye regler for kunder uden serviceaftale
Vero Software ændrer i deres betingelser Vero Software har besluttet at ændre i betingelserne for opdatering af Edgecam Licenser, der har været afmeldt en aktiv serviceaftale. Fra den 1. oktober 2017 gælder der nye...

Kunderne siger

"ETUX er det bedste sted at få det store overblik over Edgecam, og derfor prioterer vi det. Efter ETUX ved vi hvad der rører sig i branchen og hvilke forbedringer der kommer. "
Lasse Klausen
Jan Bach Maskinfabrik ApS
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Tilmeld vores nyhedsbrev