Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Ring til Edge-Team+45 70 200 392

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

Dorte Sveigaard Holm

Marketingassistent og kursusansvarlig
T70 20 03 92
Emner

Skal der sættes fart på hverdagens rutiner? Kom på ETUX

16/06/2017

Fidget Spinner - Sommerens stor dille, hvad har det med ETUX at gøre? 

Sommerens helt store dille er ”Fidget Spinner”, den demonstrere hvordan simple elementer kan arbejde sammen og danne en stor friktion, og derved dreje hurtigere og hurtigere rundt. Omdrejningspunktet i en Fidget Spinner er kuglelejet der er placeret i midten, så den kan rotere om sig selv. Der bliver sat fart over feltet på ETUX, hvor Fidget Spinner vil danne en rødtråd igennem de forskellige sessions. I SOLIDWORKS vil du kunne se hvordan en Fidget Spinner kan blive konstrueret, designvalidering og analyseres i Simulation. Edgecam teamet udarbejder bearbejdningsstrategier, og viser hvordan de 3 til 5-akse værktøjer kan hjælpe med fremstillingen. 

Kom på ETUX og få sat fart på hverdagens rutiner med Tips og Tricks

På ETUX er der stor mulighed for at få en masse nyttige Tips & tricks. Se genveje, hurtigere måder at aktivere features på, smartere arbejdsgange, opsætning af værktøjer og hvordan du hjælper dig selv med at spare museklik og dermed arbejdstid.

Få tingene til at køre hurtigere med den nyeste viden

På ETUX får du indblik i den nyeste viden om SOLIDWORKS og Edgecam. Du kan forvente inspiration til nye arbejdsmetoder og til nye muligheder i dit software. Denne nye indsigt i dit software kan være med til at optimere arbejdsprocesser, kvalitet og ikke mindst udbyttet i din virksomhed. Du vil blive en del af en specifik og helt særlig videndeling inden for din branche. Du vil også møde en masse kollegaer fra branchen, og på den måde vil du styrke dit netværk.

Se hvordan en Fidget Spinner simuleres i SOLIDWORKS >>

Næste kurser

SOLIDWORKS Simulation Standard
09. October 2017, Sorø
SOLIDWORKS Essentials (grundkursus)
10. October 2017, Middelfart
Edgecam 4/5 Axis Simultaneous Milling
16. October 2017, Sorø

Nyt fra bloggen

Nye regler for kunder uden serviceaftale
Vero Software ændrer i deres betingelser Vero Software har besluttet at ændre i betingelserne for opdatering af Edgecam Licenser, der har været afmeldt en aktiv serviceaftale. Fra den 1. oktober 2017 gælder der nye...

Kunderne siger

"Edgecam er super til at løse vores daglige opgaver og udfordringer. Edgecam er meget brugervenligt og kan løse meget komplekse opgaver. Hos Edge-Team møder vi altid dygtige og kompetente medarbejdere. "
Karsten Jørgensen
EB Teknik Borup A/S
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Tilmeld vores nyhedsbrev