Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Ring til Edge-Team+45 70 200 392

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

Martin Lykke

Application Engineer
T70 20 03 92
Emner

VTM messen er i fuld gang

28/02/2017

Edge-Team er på VTM messen hele ugen, den 28. februar til den 3. marts. Hvor vi demonstrerer Edgecam live på en Okuma multus U3000.  
Kom og få en snak med en af vores CAD/CAM eksperter omkring nyhederne inden for Edgecam og SOLIDWORKS. Du finder Edge-Team på stand nr. C-3346 og C-3700. 

Lidt om nyhederne i Edgecam og SOLIDWORKS:
Edgecam 2017 R1 introducerer Tombstone Manager, som er et modul til montering af allerede eksisterende parter på en defineret Tombstone/kube. Et simpelt dialogvindue giver brugerne mulighed for at tilføje eksisterende programmer og angive de positioner, hvorpå de skal monteres let og enkelt. Når emnerne er på plads, klarer Edgecam automatisk resten og rationaliserer alle bearbejdninger efter værktøj eller indeks. Her er der virkelig mulighed for optimering på både programmeringstid og bearbejdningstid.

SOLIDWORKS 2017 er kommet med en masse nye enhancement. En af de helt store nyheder er, at du nu kan åbne beskyttet 3D CAD-data fra andre CAD programmer direkte i SOLIDWORKS med 3D Interconnect, og stadig fastholde tilknytningen til den originale fil.  

Kom på VTM messen i Odense, og hør meget mere omkring nyhederne i Edgecam og SOLIDWORKS.  

Næste kurser

SOLIDWORKS Simulation Standard
09. October 2017, Sorø
SOLIDWORKS Essentials (grundkursus)
10. October 2017, Middelfart
Edgecam 4/5 Axis Simultaneous Milling
16. October 2017, Sorø

Nyt fra bloggen

Nye regler for kunder uden serviceaftale
Vero Software ændrer i deres betingelser Vero Software har besluttet at ændre i betingelserne for opdatering af Edgecam Licenser, der har været afmeldt en aktiv serviceaftale. Fra den 1. oktober 2017 gælder der nye...

Kunderne siger

"Edgecam er nemt at gå til og når vi oplever udfordringer, kommer vi sammen med Edge-Team frem til vores mål med en god dialog, godt samarbejde og en fælles løsning.  "
Alex Kammersgaard
AM Værktøj A/S
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Tilmeld vores nyhedsbrev