Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Ring til Edge-Team+45 70 200 392

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

Radtube

Multiakset laser teknologi for tubeformede komponenter. Radtube er et industri ledende CAD/CAM lasersystem indenfor multiakset og roterende skæremaskiner. Det er udviklet specifikt til rør skærings industrien. Det brugervenlige og intuitive program gør det nemt at definere rør eller sektioner parametrisk, ud fra et bibliotek af standard former, hvorefter profiler og skæreåbninger defineres.

Når du bruger Radtube formindsker du programmeringstiden markant, men ikke nok med det, også den endelige skære-vej vil være langt mere effektivt, hvilket sparer yderligere tid på maskinen. Tilføj så de omfattende simuleringer og korrekturredskaber og du har et system, der effektiviserer dag-til-dag produktion, reducerer dyre fejl og udrydder behovet for tør-løber kørsel.

 

Et hurtigt overblik over mulighederne i Radtube

 • Intuitivt design og brugervenlig platform

 • Omfattende udvalg af CAD brugerflader

 • Omfattende maskine og postprocessor database

 • Indbygget bibliotek af standard rør og åbningstyper

 • Nesting af enkelte eller flere rør og andre emner

 • Et-klik anvendelse af værktøjsbaner

 • Manuel anvendelse af værktøjsbaner for udvalgte områder

 • Total kontrol af dysevinkel både interaktivt og i detaljer

 • Opret og anvend teknologisk data når som helst

 • Inter- og intra-cut kollisionstjek 

 • Fuld solid 3D-simulering af maskine, dyse og emne

 • Mulighed for at importere 3D geometri og programmere dem direkte

Omfattende udvalg af CAD brugerflader

Radtube kommer med et omfattende udvalg af integrerede CAD fil oversættere, der tillader direkte import af CAD tegninger i deres oprindelige form eller som branchestandarder, såsom IGES, STEP og DXF. Systemkonfiguration kommer med interfaces til DXF, AutoCAD DWG, Inventor, VISI, SolidWorks, SolidEdge, IronCad og Solid IGES. Der er også mulighed for følgende oversættere: CATIA V4, CATIA V5, Unigraphics, Pro Engineer, VDA og STEP. Radtube kan vise CAD data som enkle 3D modeller, solider og overflader eller en kombination af begge. Faste solider anvendes som kilden for alle skære-veje i programmering og proces simulering.

Bibliotek af standard rørsektioner

Radtube leverer et bibliotek af parametriske rørsektioner, der forenkler oprettelsen af rørets materiale når det skal skæres. Hvis en egnet sektion ikke findes, er der en "Frit format mulighed”, også kaldet Free Form, som bruges til at skabe den specielle form sektion. Free Form rørsektioner kan også skabes udfra biblioteket af standard rørsektioner. Hvis ingen af disse sektioner er egnet kan man bruge de integrerede CAD-værktøjer til at skabe sin egen special rørsektion. Alle modeller i Radtube sker helt i 3D.

På samme måde som Radtube har et bibliotek af rørsektioner, kan Radtube leverer et bibliotek af parametriske hulforme, igen med mulighed for at definere "frit format" forme; så specialiserede fælles funktioner såsom duck tails, clips og centrale huller nemt kan tilføjes.

Radan
Embedded thumbnail for Radtube
Mød vores ekspert
Application Engineer – B.Sc.Me.
70 20 03 92

Se flere videoer

Embedded thumbnail

Radan

Radan 3D
Embedded thumbnail

Radan

Radtube
Embedded thumbnail

Radan

Radbend

Fokus: 40 års jubilæum med at optimere pladeproduktion

Radan kan tælle intet mindre end 40 års erfaring i at levere dedikerede CAD/CAM løsninger til pladeindustrien. Sidste år kom Radan for alvor ind på det danske marked

Case: Supersmå satellitter kommer hurtig på arbejde ude i rummet

Derude i rummet langt over vores hoveder kredser de. I tusindvis af små og store satellitter, som både udfører en lang række uvurderlige måle- og overvågningsopgaver og gør det...

Næste kurser

Edgecam Standard Milling
25. September 2017, Egå
SOLIDWORKS Simulation Standard
09. October 2017, Sorø
SOLIDWORKS Essentials (grundkursus)
10. October 2017, Middelfart

Nyt fra bloggen

Nye regler for kunder uden serviceaftale
Vero Software ændrer i deres betingelser Vero Software har besluttet at ændre i betingelserne for opdatering af Edgecam Licenser, der har været afmeldt en aktiv serviceaftale. Fra den 1. oktober 2017 gælder der nye...

Kunderne siger

"Vi er gearet til at følge med den vækst vi er inde i både når det gælder produktudvikling, produktionsgrundlag og sammenhæng mellem de forskellige it-systemer og funktioner i virksomheden. Det havde vi ikke været, hvis vi ikke havde truffet beslutningen om at indføre SOLIDWORKS. "
Benny Burmester, Udviklingschef
Ergonomic Solutions
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Tilmeld vores nyhedsbrev