Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Ring til Edge-Team+45 70 200 392

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu
Area Sales Manager - Fyn
T70 20 03 92
MMobil: 31 33 87 15

Brian Pelle Pedersen

Pelle er vores Area Sales manager på Fyn og hans fokus er at fokusere på udvikling og tekniske løsninger for Edge-Teams kunder.

Pelle er oprindelig uddannet skibsbygger på Lindø værftet. Efterfølgende arbejdede han på tegnestuen som konstruktør, koordinator og kontaktperson for produktionen. Han har desuden også arbejde 6 år som procesoperatør.

Han tog derefter et skift til salg og rådgivning med metalindustrien som fagområde, da han skiftede til en stilling som Salgskonsulent/Metal formand hos Viktech. Pelle fandt sit rette kald i salg og rådgivning - og han er glad for at blive i den industrielle branche, hvor han virkelig hører hjemme.

Pelle er far til 4 og bor på Fyn i lille Munkebo sammen med sin kone Maria. Den fritid, der er, bruger Pelle på familie, udflugter, og lidt motion i form af fitness eller en kort løbetur.

 

 

Bliv en del af teamet

Send en ansøgning til job@edge-team.com

Næste kurser

Edgecam Standard Milling
25. September 2017, Egå
SOLIDWORKS Simulation Standard
09. October 2017, Sorø
SOLIDWORKS Essentials (grundkursus)
10. October 2017, Middelfart

Nyt fra bloggen

Nye regler for kunder uden serviceaftale
Vero Software ændrer i deres betingelser Vero Software har besluttet at ændre i betingelserne for opdatering af Edgecam Licenser, der har været afmeldt en aktiv serviceaftale. Fra den 1. oktober 2017 gælder der nye...

Kunderne siger

"Grundet workflow er Edgecam i min optik langt mere brugervenligt i dag end f.eks. Mastercam. Generelt oplever jeg at det er nemmere for mine elever at bruge end andre CAM programmer. "
Henrik Gustavson
Syddansk Erhvervsskole i Vejle
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Tilmeld vores nyhedsbrev