Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Ring til Edge-Team+45 70 200 392

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu
Salgskonsulent
T70 20 03 92

Mattias Green Adamsen

Matthias kommer med en baggrund i salgsbranchen. Han startede i detail og senere hen som KAM inden for software/it branchen. Mattias har gennem 4 år arbejdet med direkte salg og relations opbyggende salg. Han blev en del af edge-team i 2015 og startede uden den store erfaring inden for 3D CAD og CAM verden. Men igennem intern uddannelse og masser af dialog med vores kunder, har han fået en stor indsigt og forståelse lige fra pladebearbejdning til mold-flowanalyse. Mattias har snakketøjet i orden, skaber gode relationer til nye og eksisterende kunde og han har et højt energi niveau og drive.   

Mattias bruger sin fritid til at hygge om kæresten og deres fælles hund. Han har stor passion for sundhed og går op i personlig udvikling. Lader sig ofte inspirere af succeshistorier inden for erhvervslivet, som han bruger i sit daglige arbejde med åbning af døre og spændende muligheder med nye kunder.  

 

SolidWorks certificeringer: 
  • Tele Sales/Prospecting (CSPS)

 

Bliv en del af teamet

Send en ansøgning til job@edge-team.com

Næste kurser

Edgecam Standard Milling
25. September 2017, Egå
SOLIDWORKS Simulation Standard
09. October 2017, Sorø
SOLIDWORKS Essentials (grundkursus)
10. October 2017, Middelfart

Nyt fra bloggen

Nye regler for kunder uden serviceaftale
Vero Software ændrer i deres betingelser Vero Software har besluttet at ændre i betingelserne for opdatering af Edgecam Licenser, der har været afmeldt en aktiv serviceaftale. Fra den 1. oktober 2017 gælder der nye...

Kunderne siger

"Edgecam er nemt at gå til og når vi oplever udfordringer, kommer vi sammen med Edge-Team frem til vores mål med en god dialog, godt samarbejde og en fælles løsning.  "
Alex Kammersgaard
AM Værktøj A/S
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Tilmeld vores nyhedsbrev